Menukort

Forret

3. Cocktail di Gamberi                                                                                     85,-
Serveres med sprød salat, mange rejer og skaldyrsdressing.


4. Carpaccio di Salmone                                                                                  95,-
Røget laks serveret på en bund af sprød salat.
Serveres med soltørrede tomater, artiskok, oliven-trøffelolie
samt revet parmesanost og citron.


7. Bruschetta.                                                                                                    65,-
Lækkert sprødt hvidløgsbrød, gratineret i ovn med
mozzarella ost og tomat. Serveres på en bund af sprød salat.


8. Carpaccio.                                                                                                     99,-
Tynde skiver bresaola, marineret i olivenolie og citron.
Serveres med soltørrede tomater, artiskok, oliven-trøffelolie
revet parmesanost og citron, toppet med salatmix.


*Alle forretter serveres med brød og smør (undtaget bruschetta).

Suppe

13. Zuppa di Pomodoro                                                                                    85,-
Lækker hjemmelavet italiensk tomatsuppe tilsat lidt fløde.


15. Zuppa di Aragosta                                                                                      99,-
Kraftig hjemmelavet hummersuppe, med masser af smag,
tilsat rejer og fløde.


*Alle supper serveres med brød og smør.

Salat

201. Insalata de Mare                                                                                      149,-
Lækker blandet salat med agurk, tomat, løg, peberfrugt,
oliven, artiskok, soltørrede tomater og røget laks i skiver,
rejer og skaldyrsdressing
.


205. Insalata de Pollo                                                                                      149,-
Lækker blandet salat med agurk, tomat, løg, peberfrugt,
oliven, artiskok, soltørrede, tomater med stengrillet saftig
kyllingefilet i strimler, bacon og karrydressing.


*Alle salater serveres med brød og smør.

Pasta

20. Penne al Pollo                                                                                             155,-
Skråtskårne pasta med stegt kyllingefilet i strimler, bacon,
madagaskarpeber, friske tomater og peberfrugt.
Tilberedt i en lækker flødesauce.


22. Spaghetti Bolognese                                                                                 135,-
“En klassiker”, spaghetti med lækker hjemmelavet kødsauce.


23. Spaghetti con Gamberi                                                                              159,-
Spaghetti med kæmperejer, rejer, stegt med hvidløg og dampet
i hvidvin, friske tomater og hjemmelavet tomatsauce.


26. Penne al Tartufo                                                                                         169,-
Skråtskårne pasta med oksefilet i strimler med trøffelsauce,
champignon og fløde.


27. Penne al Salmone                                                                                       149,-
Skråtskårne pasta med røget laks, friske tomater og en
lækker flødesauce

*Alle pastaretter serveres med brød og smør.

Hovedret

31. Entrecöte                                                                                                     299,-
Stor fedtmarmoreret entrecôte (ca. 350-400g) tilberedt på
stengrill, med masser af smag. Serveres med friske tomater
vendt i smagfuld hjemmelavet hvidløgs-olivenolie.


32. Filetto al Tartufo                                                                                          269,-
Mør og lækker oksemørbrad (ca.200-250 g), tilberedt på
stengrill med trøffelsauce, champignon og fløde.


33. Filetto al Gorgonzola                                                                                  259,-
Mør og lækker oksemørbrad (ca.200-250 g) tilberedt på stengrill.
Tilsat hjemmelavet italiensk flødegorgonzolasauce.


34. Filetto Bearnaise                                                                                         239,-
Mør og lækker oksemørbrad (ca.200-250g), tilberedt på stengrill, med velsmagende bearnaisesauce.


35. Filetto al Pepe                                                                                            249,-
Mør og lækker oksemørbrad (ca.200-250 g), tilberedt på stengrill,
tilsat en lækker hjemmelavet madagaskarpebersauce med
frisk peberfrugt.


44. Agnello                                                                                                         229,-
Lammekrone tilberedt på stengrill, med lækker hjemmelavet flødetimiansauce.


Tilkøb
Pommes frites                                                                                                      45,-

Bearnaisesauce                                                                                                    39,-

Trøffel champignonsauce                                                                                    55,-

Gorgonzolasauce                                                                                                49,-

Madagaskarpebersauce                                                                                      45,-

*Alle retter serveres med dagens kartoffel & grøntsager

Fisk

62. Gamberoni al Rosmarino                                                                         199,-
8 stk. kæmperejer, dampet i hvidvin anrettet på en bund af
blandet salat, friske tomater og rosmarin. Serveres med
brød og smør.


63. Salmone alla Griglia                                                                                  219,-
Grillstegt laks, uden ben, tilsat friske tomater vendt i smagfuld
hjemmelavet hvidløgsolivenolie. Serveres med dagens kartofler
og grøntsager.

Pizza

71. Pizza Bolognese                                                                                          129,-
Tomat, ost og hjemmelavet kødsauce.


74. Vesuvio                                                                                                        109,-
Tomat, ost og skinke.


75. Cacciatora                                                                                                   109,-
Tomat, ost og pepperoni.


79. Pizza Carpaccio                                                                                          149,-
Tomat, ost, tynde skiver mørt oksekøb marineret i olivenolie,
champignon, løg, oliven samt revet parmesanost.


81. Diavolo                                                                                                        139,-
Tomat, ost, hakket oksekød, bacon, peberfrugt, løg,
hvidløg og frisk chili.


82. Calzone                                                                                                       119,-
Indbagt Pizza med tomat, ost og skinke.


87. Calzone Speciale                                                                                         135,-Indbagt pizza med tomat, ost, spaghetti og kødesauce.

Børnemenu

210. Spaghetti Bolognese                                                                                 89,-
Med hjemmelavet kødsauce.


211. Pizza Skinke                                                                                               89,-
Tomat, ost, skinke.


212. Pizza Salami                                                                                              89,-
Tomat, ost, pepperoni.


213. Pizza Mix                                                                                                    99,-
Tomat, ost, skinke og pepperoni.

*serveres kun til børn op til 12 år.

Dessert

220. Gelato                                                                                                         79,-
Klassisk isdessert med 3 slags is, pyntet med flødeskum
og chokoladesauce.


221. Tortino Vulcanio                                                                                         99,-
Formidabel italiensk hjemmelavet chokolademuffin,
serveret med is. Ca. 15 min. bagetid.


223. Crepes Italia                                                                                                95,-
Lækre pandekager med sambuca og is, pyntet med flødeskum,
chokoladesauce og mandelflager.


224. Dagens kage                                                                                                75,-
Spørg tjeneren.