Hel-aftens Nytårs arrangement i Næstved
med lækker 3-retters fest menu
Velkomstdrink og antipasto fra kl: 17.00
Prosecco (italiensk mousserende vin) og lækre italienske bruschetta
Forretter: Carpaccio di Salmone: Røgede lakseruller med avocado creme på en bund af sprød salat. Serveres med oliven, søltørrede tomater, artiskok, rucola salat, parmesanost and trøffelolie.
Eller…
Oksecarpaccio: Tynde skiver mørt bresaola, marineret i olivenolie og citron. Serveret med søltørrede tomater, artiskok, rucola salat og parmesanost.
Hovedret: Filetto al tartufo: Mør lækker oksemørbrad (250g) tilberedt på stengrill.
Serveret med en sauce af skovsvampe og trøffel flødesauce
samt ovnbagte kartofler og sauterede grøntsager.
Dessert: Panna Cotta: Formidabel italiensk hjemmelavet fløderand/budding. Serveres med frisk frugt.
Nyd den helt hyggelige stemning